Om Meet2Match

Jeg har igennem længere tid, både personligt som single samt hos venner og bekendte, oplevet et stadigt stigende behov for at finde kærligheden på en anden måde end via de digitale medier, hvor man jo i bund og grund blot vælger ud fra en selfie, arbejdstitel eller profiltekst.

Personligt har jeg brug for at møde folk face-to-face for at kunne konstatere om der er kemi, sommerfugle i maven eller kærlighed i luften. Hvis jeg ikke møder folk ude i den virkelig verden, så kan jeg simpelthen ikke mærke dem, og da jeg er en meget sensitiv person, så betyder det at jeg ikke ved hvornår de laver grin eller om der bliver brugt sarkasme samt hele dilemmaet omkring, hvornår skal jeg svare og hvor længe skal der gå inden jeg svarer. Det er rent ud sagt alt for kompliceret og kedeligt, og da jeg er ret så ekstrovert, så elsker jeg også at møde nye mennesker, få et indblik i deres passioner, få ny inspiration til at opleve byen eller nye rejsemål.

Der findes ikke noget bedre for mig end at møde et menneske, som brænder så meget for det de laver, at de næsten får mig til at overveje om ikke jeg også skulle begynde at til lerdueskydning eller hvad det nu måtte være.

Hos Meet2Match tror vi på, at man ved at koble aktiviteter sammen med en datingsituation får et mere åbent og ærligt møde, som viser dit ægte jeg, altså den person som vi jo i bund og grund gerne vil have frem. Da det samtidig er en gruppeaktivitet med flere deltagere, så kan man både møde en masse nye mennesker samt gemme sig lidt i mængden, hvis man er mere til det. 

Det jeg vil sige med hele denne lange smøre er, at det får man altså ikke ved at sidde og gemme sig bag en skærm. Man skal ud i virkeligheden, ud og opleve noget, føle andre, le sammen, mærke hinanden og lade magien opstå. Og nogle gange så skal man ud af sin comfortzone og møde folk andre steder end man måske ellers havde tænkt på, men lets face it, hvis ikke det er sket endnu, så kommer Mr/Mrs right nok ikke og ringer på døren af sig selv eller dukker op på arbejdspladsen, så spring ud i noget nyt og tilmeld dig vores events, her er der i hvert fald større chance for at finde kærligheden end hvis du slet ikke gør noget.

Vi fra Meet2Match kommer til at være til stede til alle arrangementerne og vi glæder os til at møde dig, og da jeg snart kaster mig over et kajakinstruktørkursus, så kan det endda være mig som guider dig derudaf i bølgen blå.

Vi ønsker dig held og lykke i søgen på kærligheden og håber, at du samtidig får en masse skønne oplevelser.

Du finder alle vores events for singler i København her.

Kærlig hilsen

Gitte og resten af Team Meet2Match

Ejer af Meet2Match Gitte Sørensen