De mest stillede spørgsmål og svar

Nedenfor finder du svar på de mest stillede spørgsmål vi modtager om vores single events.
Du skal blot klikke på nedenstående emne, som du ønsker at vide mere om.
Finder du ikke svar på dit spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at
kontakte os på info@meet2match.dk.

Klik her og se alle vores single events.

Hvordan betaler jeg for eventen?
Eventen betales ved tilmelding via bankoverførsel reg. nr. 5338 kto. no. 0000255428 (mobile pay mulighed er på vej, men ikke klar pt.)
Vigtigt: Husk at skrive fornavn + initial på efternavnet og så hvilken event og dato du har tilmeldt dig,
eks. Gitte S, VinDating 26/5/17.

OBS! Du er ikke tilmeldt førend betalingen er modtaget.

Se vores øvrige betalings- og annulleringsbetingelser her

Hvordan afmelder jeg nyhedsbrevet?
– Det gør du i selve nyhedsbrevet under unsuscribe.

Hvorfor skal jeg prøve jeres single-events?
– Det skal du fordi du kommer ud og møder folk face-to- face og kan se dem i virkeligheden, se deres reaktioner, læse deres kropssprog og høre deres toneleje og stemmebetoning og på den måde føle om der er et match. Og da I samtidig skal ud og lave noget fysisk, hvad enten det er på havet eller det involverer mad og drikke, så får I en fælles referenceramme, som gør det nemmere at lære hinanden at kende.

Kan I garantere, at jeg finder kærligheden?
– Nej desværre, men vi kan garantere at vi gør vores bedste for at du møder en masse skønne mennesker og får en masse sjove oplevelser.

Hvem er de andre deltagere i eventdates?
– Det er singler ligesom dig, som er åbne for at møde andre mennesker og få sjove oplevelser med hjem.

Er der en dresscode?
– Nej. Du bestemmer helt selv dit tøjvalg, dog kan der ved nogle events være råd til tøjvalg på selve datingsiden, men husk du skal jo ud og vise dig fra din gode side, så måske er det ikke i dag, du viser dine bedste crocs frem.

Hvad sker der hvis jeg kommer for sent?
– Alt afhængig af hvilken aktivitet du har tilmeldt dig, så vil vi forsøge at få dig ind i eventdaten alligevel, men da nogle aktiviteter er på fx havet, så er det vigtigt at du kommer til tiden, så du ikke misser chancen for at møde de deltagere.

Kan jeg deltage i en event, selvom jeg er lige uden for aldersgruppen?
– Som udgangspunkt ser vi gerne at man tilmelder sig den målgruppe, som er egnet for en, men vi kan ikke garantere at alle overholder anbefalingerne.

Hvordan får jeg et match?
– Du vil ved ankomsten få udleveret et matchkort. Matchkortet skal du bruge til at notere om der har været et match eller flere på eventdaten, skriv navnet ned på dem du gerne vil se igen. Du kan også bruge kortet til at lave noter til dig selv, så du kan huske deltagerne fra hinanden under eventen. Til sidst skal du aflevere matchkortet til repræsentanten for Meet2Match. Er der et eller flere match, så vil du 1-2 dage efter daten modtage en mail med kontaktoplysninger. Herefter er det op til jer at aftale næste date.