De 5 største dont’s på din date!

event for singler, gode råd, blog

Datingsiden partner med niveau har defineret de 5 største dont’s på din første date. Alle deres brugere er blevet adspurgt og det er der kommet den her liste ud af.

1.    At have dårlig ånde eller kropslugt

Vi behøver ikke at forklare hvorfor dette er vigtigt! Hold dig væk fra lugtende fødevarer og sørg for at du har været i bad før du mødes med din date.

2.    At tjekke din telefon konstant

læg din telefon væk! Du kan tjekke dine e-mails, din Facebook-feed, skrive med dine venner, efter din date. Din telefon kan vente, mens du kun har begrænset tid til at gøre et godt indtryk på din date. Vær tilstedeværende og nyd din date’s selskab.

3.    At have en akavet samtale
Der er intet mere ubehageligt end at være på en date hvor samtalen ikke går som forventet. Dette kan mange nikke genkende til, men du kan undgå dette ved at tage styringen, give slip, være dig selv og spørg så meget ind til din date som muligt.

4.    At blive for fuld

Selvom der måske er nerver på er det vigtigt at drikke med måde. En eller to drinks på en første date er fint. At blive beruset er bestemt ikke attraktivt eller morsomt og det vil kun ende galt.

5.    At være uhøflig overfor tjeneren

Du kan være sikker på at din date ikke vil invitere dig på date nummer 2, hvis du er uhøflig overfor andre mennesker. Din date kan se dig som den sødeste, venligste og mest generøse person, men hvis han/hun ser at du er uhøflig overfor andre, kan du godt glemme alt om at se ham/hende igen.

Føler du dig mere klar til at date nu? Se alle vores events for singler i København her