Been there, done that?

Hvorfor du PÅ NY skal kaste dig ud i Real Life Dating!

Er du en net-dater?
Eller en single ikke-dater, som kigger og længes, men ikke handler på dit ønske om en kæreste?

THINGS HAVE CHANGED, baby! Det har du sandsynligvis også. I hvert fald, hvis du har været (ufrivillig) single noget tid.

I dag er det ikke blot en LOV, men oven i købet en nødvendighed, at vise aktiv interesse for andre mennesker på dating-arenaen, hvis der skal ”ske” noget.

Dating er ikke nødvendigvis dét det var. Den tid er forbi, da det var nok at sidde på en stol langs med tapetet, og vente på at drømmemanden skulle byde en op. Eller at det var nok at smække en online annonce op, og så skulle pigerne nok komme rendende efter en, hvis man var single mand.

I dag findes der SÅ mange tilbud, både med henblik på steder at mødes og mennesker der søger en partner, at du vil forsvinde i junglen, hvis du gør som du plejer: Gemmer dig væk bagom computeren. Venter på at blive ”opdaget” når du svinger dig rundt i byen. Eller lusker afsted, halv-entusiastisk, som deltager til et dating arrangement.

HER er hvad du skal gøre, hvis du søger en kæreste. Ikke i morgen, eller om to uger. Men her og NU:

Get REAL!
Beslut dig: Er det NU? Er du KLAR? Er du villig til at yde en aktiv INDSATS; at komme på BANEN; at vove noget ANDERLEDES?

For at få andre resultater, er du nødt til at tænkt nyt, og derefter gøre noget nyt.

Den ydre forandring begynder med en indre beslutning; en vished – som for nogle skal manifesteres med ord eller billeder, som i en klar vision. For andre er det nok at vide, hvor man er på vej hen.

Find DIN vej i dating-junglen
Vær ærlig med hvem du er og hvordan du fungerer som menneske: Under hvilke omstændigheder er du mest DIG; afslappet, glad, engageret og tilstede? Sørg for at finde steder, hvor det er nemt (nemmere) for dig at bringe dig selv i spil, og hvor der er en reel chance for at du omgiver dig med andre seriøse singler.

Bed om INPUT fra omgivelserne
Én ting er, hvordan du ser dig selv, men hvordan ser andre mennesker dig?

Hvilke signaler sender du gennem din tøjstil, dit sprog, de steder du opholder dig, de mennesker du omgiver dig med?

Alle bliver bedømt ud fra et førsteindtryk, og det skader ikke at optimere dit. Alt hvad du bærer med dig spejler sig i dit ydre; dine tanker, holdninger, din smag.

Hvad siger din ex, dine forældre, dine eventuelle børn, din arbejdsgiver om dig? Det kan være du skal begynde at lytte, lære noget nyt om dig selv, og tage det som en udfordring at finde områder, hvor du kan. Dette skal ikke være en ”fejlfindingsøvelse” men en måde at blive endnu mere dig selv.

Vid (og vis) at DU ER GOD NOK
Dét at blive opmærksom på hvordan andre opfatter dig betyder ikke at du skal tabe dig tyve kilo, eller begynde at træne med vægte for at få en mere tonet krop.

Hvis ikke du beslutter dig for at du ER god nok, og indtager en ”take it, or leave it” attitude – inden du begynder at date, så kommer dét at finde en kæreste til at blive et udsættelsesprojekt. Desuden, så vil dit forbedringsfokus gøre dig et nemmere offer for behage-sygen, hvor du er mere optaget af at tilpasse dig din partner, end at stå i dit eget center.

Dét mange frygter, og som gør at de saboterer for sig selv i forsøget med at finde en kæreste, er at de ikke vil ”miste” sig selv, lave om på sig selv, gøre ting man ikke vil. Hvis du er opmærksom på dette, og begynder at øve dig i at blive på egen banehalvdel og føle dig ok med den du er INDEN du begynder at date, så øger du chancerne for at lykkes med dette, når du møder én du godt kan lide.

HUSK – Læring gør mester
Tilgiv dig selv for ikke at være en superdater fra dag 1. Når du går vejen, bliver du også klog(ere) på den; både på hvem du er, hvilken vej DU er på, og hvem du er klar til at møde på din vandring.

Er du klar til at møde nye mennesker? Se alle vores events for singler her