Betalingsbetingelser

Betaling:
Eventen betales ved tilmelding via bankoverførsel reg. nr. 5338 kto. no. 0000255428 (mobile pay mulighed er på vej, men ikke klar pt.)
Vigtigt! Husk at skrive fornavn + initial på efternavnet og så hvilken event og dato du har tilmeldt dig, eks. Gitte S, VinDating 26/5/17.
Tilmeldingen er først gyldig når betalingen er synlig hos os.

Personlige oplysninger og andre formalia:
Når du tilmelder dig en eventdate hos M2M godkender du vores gældende betingelser og politikker. Vi videregiver aldrig dine personlige informationer til andre end dem du matcher med på en singleevent.
Ved tilmelding accepterer du, at vi får information om dit navn, telefonnummer, mailadresse og andre personlige oplysninger som køn og alder samt at vi må sende nyhedsbreve til dig. Uden denne information, kan vi jo ikke matche jer 🙂

Der bliver løbende taget billeder til de forskellige events, og ved at tilmelde dig eventen, giver du lov til at vi må bruge de billeder der evt. tages af dig.

Annulleringsbetingelser:
Som deltager:
Skulle du være nødt til at annullere det allerede tilmeldte og betalte event, så kan du enten overflytte din tilmelding til en senere event (såfremt der er ledigt), så skal vi blot have skriftlig besked herom senest 7 dage før med mindre andet er anført under eventen, eller du kan få pengene tilbage inden for annulleringsbetingelserne på den pågældende event.

OBS! Ved refundering fratrækkes et ekspeditionsgebyr på 40 kr.
Som udgangspunkt skal annulleringen være os i hænde senest 7 dage før eventen afholdes pga. vores deadlines og aftaler med vores leverandører med mindre andet er anført under den enkelte event.

Får vi ikke annulleringen i tide – tjek evt. deadline under det enkelte event – så refunderes betalingen ikke. Annulleringen skal sendes til info@meet2match.dk.

Fra M2M’s side af:
Hvis det usandsynlige skulle ske, og der ikke er tilmeldte nok til en event, så forholder M2M sig retten til, at annullere eventen senest 7 dage før og give alle tilmeldte besked herom. Vi tilbagebetaler det indbetalte beløb senest 1 uge efter annulleringen. Det er derfor vigtigt, at alle dine personlige oplysninger er korrekt anført, da vi ellers ikke kan refundere dig pengene. Ved refundering tilbagebetales via mobile pay som udgangspunkt.
Minimum deltagerantal på vores events er 8 personer.

Fandt du ikke svar på dine spørgsmål?
Så kig under FAQ